Trekhaakboxen

Thule Back-up 900

Een gemakkelijke, toegankelijke en ruime vervoersoplossing voor achter op de auto.
De koffer is gemonteerd op een speciaal daarvoor gemaakt onderstel dat eenvoudig en snel te bevestigen is op de trekhaak.
Een robuuste koffer die de bagageruimte van uw auto met 420 liter uitbreidt. Zeer geschikt voor het vervoeren van ruimteverslindende spullen die extra bescherming nodig hebben of als een andere lading het dak van de auto al in beslag neemt.
  Afmetingen: 146x57x70
Laadvermogen: 50kg
De drager is uitgerust met een 7-polige stekker. Als uw auto is uitgerust met een 13-polige contactdoos dient u een verloop mee te nemen.
De drager is voorzien van een slot, zodat deze niet gemakkelijk van de trekhaak gehaald kan worden als u er even bij wegloopt.Een prettige bijkomstigheid van deze koffer is:
Doordat de bagagekoffer zich aan de achterzijde van de auto bevind, levert dit een enorme brandstofbesparing op t.o.v. een koffer die op het dak geplaatst wordt. Dit kan oplopen tot wel 2 liter brandstof per 100km. Bijvoorbeeld een rit naar het buitenland van 2000km betekent tot 40 liter minder benzineverbruik.
Vakantiegangers die een bestemming hebben over zee betalen t.o.v. een bagagebox op dak geen verhoogde toeslag bij de overtocht.
De huur is dus zo terugverdiend.